Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Θάνατος από σκουπίδια


Οι Homer και Langley Collyer ήταν καταναγκαστικοί αποθησαυριστές. Οι δύο αδελφοί είχαν έναν φόβο και δεν πετούσαν τίποτα.Είχαν  συλλέξει μανιωδώς δεκάδες χιλιάδες εφημερίδες και άλλα παλιοπράματα στο σπίτι τους. Έφτιαξαν  ακόμη και θανάσιμες παγίδες  στους διαδρόμους και τις πόρτες του σπιτιού για να προστατεύονται  από τους πιθανούς εισβολείς.Το 1947, ένα ανώνυμο τηλεφώνημα ειδοποιούσε την αστυνομία ότι υπάρχει  ένα νεκρό σώμα στο σπίτι των αδερφών. Μετά από πολλή δυσκολία  η αστυνομία κατάφερε να μπεί στο σπίτι  και να βρεί το νεκρό σώμα του Homer Collyer  ενώ ο  Langley δεν βρισκόταν πουθενά. Περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, και μετά που ένα συνεργείο  απομάκρυνε σχεδόν 100 τόνους  απορριμμάτων από το σπίτι, οι εργάτες βρήκαν το αποσυντεθειμένο (και φαγωμένο από αρουραίος) σώμα του Langley Collyer. Βρισκόταν ακριβώς 10 πόδια μακριά από εκεί όπου είχαν βρει τον αδελφό του. Προφανώς ο Langley σερνόταν μέσω των σηράγγων των εφημερίδων για να φέρει φαγητό  στον παράλυτο  αδελφό του όταν καταλάθος έπεσε σε μια από τις παγίδες του. Ο Homer πέθανε αρκετές ημέρες αργότερα από το πείνα.

πηγή: http://giama.wordpress.com

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΓΕΝΕΙΑΔΑ

Ο Αυστριακός Hans Steininger ήταν γνωστός ως ο άνθρωπος με τη μακρύτερη γενειάδα σε όλο τον κόσμο (σχεδόν 1,4 μέτρα μήκος), η οποία απετέλεσε και την αιτία θανάτου του.
Μία μέρα, το 1567, ξέσπασε φωτιά στην πόλη όπου διέμενε ο Steininger και από τη βιασύνη του, ξέχασε να μαζέψει προς τα πάνω τη γενειάδα του, με αποτέλεσμα να παραπατήσει κατά λάθος πάνω της, να χάσει την ισορροπία του, να σπάσει τον αυχένα του και να πεθάνει !!!

blogthea.gr